HiiL Studio

Dreams do come true.

HiiL Studio er et nytt og tidløst merke som offisielt kom på det norske markedet i april 2021. Visjonen og drømmen om å lansere et eget merke kom for flere år siden! Tanken om å lage klær som er tidløse, enkle, men med spesielle detaljer og ikke minst god kvalitet, har hatt en sterk posisjon under hele prosessen. Inspirasjonen hentes fra gamle tidløse skatter i egne garderober, store designere, kongehus, internasjonale influencere og skuespillere.

 

“I was made for you”

The beginning

Startet som kollegaer på Carma i 2003.

Drømmen om å lansere et eget merke oppstod etter mange år som innkjøpere og deltakere på utallige fashion shows i inn- og utland. Vi kjente ofte på at vi ikke fikk tak i de perfekte og optimale plaggene hver sesong – de plaggene som vi virkelig savnet og hadde på ønskelista selv – og som kan passe til alle kvinner. Samtidig var det viktig å holde på high-fashion viben, slik at kolleksjonene alltid har en edge og et tidsriktig uttrykk.

The team

Bak merket står Hilde Wedø og Linn Hansen, som har jobbet sammen siden 2003, og driver blant annet den kjente butikken Carma AS i Trondheim.

The dream

Alle damer skal ha et HiiL plagg i garderoben, finne sitt drømmeplagg til de store anledninger og ikke minst, til de dagene det er mest – hverdagene!

The best color in the whole world is the one that looks good on you – Coco Chanel

HiiL Studio AS
Spikkestadveien 167
3440 Spikkestad


906 77 922


hello@hiil.no

Handlekurv

0

No products in the cart.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få 15% rabatt på ditt første kjøp
    MELD PÅ
    Jeg godtar vilkårene (https://hiil.no/vilkar-og-betingelser/)